Loading
+40 744 523 617 +40 784 661 108
Av. Teodor Iliescu 14, Bucuresti
cristi@remarks.ro viorel@remarks.ro

Designul este in tot ceea ce facem dar este si ceva intre aceste lucruri. Este un amestec de mestesug, stiinta, poveste, propaganda și filozofie. Erik Adigard

Despre noi

Cine suntem?

Dezvoltăm soluții creative pentru mărci mici și mari, deopotrivă, care construiesc identități autentice de produs și multe altele. Ne place să creștem mărci și să-i întâmpinăm pe cei cărora le place să provoace piețe solide prin inovare, care nu sunt întotdeauna mulțumiți de status quo, care ne împing pentru a obține rezultate din ce în ce mai bune. Punând consumatorul pe primul loc ne străduim să dezvoltam soluții creative care să performeze in piață.

despre noi

Un studio creativ fondat de doi experimentați profesioniști in domeniul marketingului și artei grafice reuniți in jurul unei pasiuni comune pentru designul de marca.

obiectivele noastre

Să ne folosim cunoștințele și experiența pentru a-i ajuta pe proprietarii de mărci să își atingă obiectivele prin gândire strategică și design creativ.

valorile noastre

Sa aducem valoare mărcilor clienților noștri în tot ceea ce livrăm. Să fim sinceri cu clienții noștri în beneficiul mărcilor și consumatorilor.

discutam?

Contactati-ne

CLIENTII NOSTRI

Cativa dintre prietenii pe care ni i-am facut in timp ce lucram impreuna.

Testimoniale

© 2023 Remark Studio